In memoriam: Riek Dubbeldam

Geplaatst op woensdag 8 augustus, 2018

Afgelopen zaterdag 4 augustus 2018 bereikte ons het droevige nieuws dat Riek Dubbeldam, oud kaderinstructeur van onze vereniging, was overleden.

Riek was al heel lang verbonden aan EHBO-vereniging Dubbeldam. Ze heeft heel veel kinderen de EHBO bijgebracht tijdens haar lessen jeugd-EHBO op basisscholen. Ook heel veel volwassenen heeft ze bekwaam gemaakt en gehouden in de EHBO tijdens de opleiding- en herhalingslessen.

Verder lezen

Welkom

Geplaatst op donderdag 10 augustus, 2017

Welkom

EHBO Vereniging Dubbeldam uit Dordrecht heet u van harte welkom.

Bent u na het lezen van alle informatie op de website enthousiast geworden om een EHBO opleiding te volgen, óf wilt u graag lid worden van onze vereniging? Via de groene knop hierboven kunt u zich, door gebruik te maken van het juiste formulier, aanmelden.

Verder lezen

Jaarvergadering

Geplaatst op vrijdag 3 maart, 2017

Jaarvergadering

Het cursusjaar 2016-2017 zit er al weer bijna op. De jaarvergadering geeft dat eigenlijk al aan, dan evalueren we het afgelopen cursusjaar.

De lesavonden zijn voorbij gevlogen. Naast alle gezelligheid is het natuurlijk begonnen om de (levens)reddende handelingen. Jan en Peter hebben ons als kaderinstructeurs weer prima begeleid.

Verder lezen